Prosjekter

Bergen Borgerscene

VFH-produksjoner

Produsent

Bak Bergen Borgerscene ligger et ønske om å skape scenekunst som tar utgangspunkt i de virkelige historiene og å utvide publikums begrep om hva teater er. Rammene rundt forestillingene er profesjonell og på scenen står vanlige mennesker som spiller seg selv. Prosjektet er todelt med fortellerverksteder om høsten og forestilling om våren. Forestillinger: Lykkeliv (2017) i samarbeid med Den Nationale Scene - og En plass i solen (2016) og Det var en gang et menneske (2015) i samarbeid med DNS og Festspillene i Bergen.

Les mer her

Foto: Hjørdis M. Steinsvik/Thor Brødreskift

ICE MUSIC

Terje Isungset

Booking manager/turnékoordinator

Terje Isunget er en av Europas fremste perkusjonister og ifølge CNN verdens eneste ismusiker. Isungset blir regnet som en pionér på det å jobbe med ulike lydkilder og turnerer over hele verden med sine ismusikkprosjekter.

New Ice Music Video: Arctic Ice Music New album:Beauty of Winter

Bilder: Emilie Holba

Sustain

Sagn og Scene

Produsent

SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskehetens forhold til naturen. Forestillingen er uten ord, og tar utgangspunkt i Chris Jordans bilder av fuglekadavre med plast i magen. Bodil Lunde Rørtveits mangfoldige stemme står sentralt i forestillingen, sammen med den anerkjente perkusjonisten Terje Isungset og tre andre musikere som spiller på instrumenter av plastsøppel. Sustain hadde premiere under Festspillene i Bergen i 2017 og skal på turné i 2018.

Foto: Thor Brødreskift/Jørn Lavoll

VFH-produksjoner

VFH-produksjoner

Produsent

VFH-produksjoner består av Vibeke Flesland Havre, som er regissør, skuespiller og dramatiker. Jeg inngikk et samarbeid med Vibeke i forbindelse med Proscens program PROProdusenten i 2015. Vi jobber også sammen på Bergen Borgerscene. I tillegg har vi for tiden fokus på forestillingen KLOVNESKREKK som handler om klovnen Lille som er redd for å fly men som likevel tør å svinge seg i trapesen til slutt.

Les mer her

Bildene fra scenen er tatt av Thor Brødreskift.

Kompani13

Kompani 13

Produsent

Kompani 13 er et scenekompani som forsker i moderne utrykksformer med figurteater som virkemiddel. Kompaniet består av Jorunn Lullau, Jan Holden og Steinar Thorsen som alle har lang erfaring innen regi, figurteater og som skuespillere, og jeg har jobbet med dem siden 2015. Kompani13 er aktuelle med forestillingene Den magiske skogen, Svev og Peer Gynt - God’s choice.

Les mer om Kompani 13 her

Foto: Janneche Strønen/Marit Espeland

Bodil Lunde Rørtveit

Bodil Lunde Rørtveit

Produsent/manager

Bodil Lunde Rørtveit er artist og komponist. Hun arbeider med både rent musikalske prosjekter og crossover innen scenekunstens rammer. Hun er en del av komponistduoen SAGN, som er kjent for sin stemningsskapende musikk. Vi har jobbet sammen siden 2015, på blant annet Kryptkonsert i 2015, Julekonsert i 2016 og konsertforestillingen Sustain i 2017.

Les mer her Foto: Jørn Lavoll/Thor Brødreskift/Janneche Strønen

ord/word/Wort & land/land/Land

Eva Pfitzenmaier

Produsent

ord/word/Wort & land/land/Land er en scenisk konsert av Eva Pfitzenmaier. Den handler om å se det humoristiske i språkforvirringer, det absurd i problemstillinger om identitet for innvandrere fra samme kulturkrets, men også om den svært personlige og ganske allmenne letingen etter seg selv i et hav av muligheter, av folk, kulturer, land og folkedrakter.

Les mer her

Foto: Ben Speck

Andre prosjekter

På bildene ser du glimt fra disse prosjektene som jeg også har vært involvert i de siste årene:

  • Grunnkurs for produsenten med Proscen i 2017 (kursholder)
  • Strangers & Others med H2Dance - forestilling på USF Verftet i 2017 (lokal produsent/markedsfører)
  • Norway Fringe Festival - første fringefestival Norge gikk av stabelen i Bergen i 2017 (kommunikasjonsmedarbeider)
  • Rune og Roar rasker over Ricksen - juleshow med Roar Brekke og Rune Johnsen i 2016 (produsent)
  • Rekneprinsen på Hordaland Teater (Regi: Otto Homlung, Manus: Erna Osland) i 2015 (inspisient)
  • Kryptkonsert med SAGN (http://prodis.no/blogg/kryptkonsert) under Nykirken 2015 (produsent).
  • Fyllingsdalskorets storkonserter Soundtrack of life på Forum scene i 2014 (leder planleggingskomiteen).

Foto fra Rekneprinsen er lånt fra Hordaland Teater (Odd Mehus)

Draumedag

Prodis og Draum Studio Bergen

Kreativ produsent

Konseptet Draumedag er et foto/videoprosjekt drevet av Draum Studio Bergen og Prodis. Draumedag-konseptet tar utgangspunkt i “hva er din drøm?”. Man kan bli hva man vil for en dag, bare fantasien setter grenser. Vi ordner klær, utstyr, location og legger en plan utfra kundens ønsker. Målet er å gi et minne for livet i form av en fantastisk draumedag og foto/video til å ta med hjem.

Les mer her

Foto: Jørn Lavoll