Referanser

Camilla Svingen
Daglig leder
Proscen

Hjørdis har siden hun ble med i PROProdusent programmet til Proscen utviklet seg til å bli en merkbar produsent for scenekunstfeltet. Hun har arbeidet grundig og vært en lojal samarbeidspartner. I tillegg så har Hjørdis den lille ekstra dimensjonen med å arbeide som produsent fordi hun i tillegg har evnen til å være en initiativtaker, ser kreative løsninger i arbeidet. Jeg har også observert at Hjørdis er en stor ressurs for scenekunstfeltet med gode arbeidsrutiner og målrettethet. I min tid som daglig leder i Proscen har vi ved flere anledninger hyret Hjørdis i flere prosjekter og arbeidet har alltid blitt gjennomført på en svært grundig og profesjonell måte.

Eva Pfitzenmaier
Musiker/scenekunstner

Hjørdis var produsent for scenekunstforestillingen ord/word/Wort & land/land/Land, som jeg var kunstnerisk leder og utøver for. Hun hadde ansvar for logistisk organisering av prosjektet, kommunikasjon med samarbeidspartnere, regnskap, rapportering til støttegivere og promotering (i samarbeid med BIT Teatergarasjen). Hjørdis var ryddig og profesjonell, og samtidig alltid fleksibel og avslappet. Hun er veldig hyggelig å jobbe med og er en løsningsorientert og ressurssterk person, som løste alle utfordringer på en glimrende måte – fra å skaffe juletrær i april til å lage promovideoer og nettsider, og stille med mat til sultne kunstnere på akkurat riktig tidspunkt! Jeg satt stort pris på samarbeidet og kommer til å fortsette med det fremover. Foto: Klara Sofie Ludvigsen.

Jan Hendrik Parmann
President
Norges Basketballforbund

I min tid som leder av Hordaland Basketballkrets og NBBF Region Vest, i perioden 2004-2010, var jeg i lengre perioder så heldig å ha Hjørdis med meg på laget i disse styrene. Hun var en evig positiv pådriver, og engasjert i igangsettelsen og gjennomføringen av en rekke vellykkede prosjekter i så måte. Som eksempler kan jeg nevne rekrutteringsprosjektet “BasketJippo” og ikke minst barneidrettskonseptene “Easy Basket” og “Easy Basket Challenge”, som etter pilotprosjektet på Vestlandet nå, med suksess, er innført i hele norsk basket. Jeg kan trygt si at det å ha Hjørdis med på laget er en garanti for at initiativ til prosjekter tas, og at gjennomføringen blir grundig og god!

Bodil Lunde Rørtveit
Komponist
SAGN

Hjørdis var produsent på SAGN sin Kryptkonsert, og gjorde ein veldig god jobb med å trekke i alle tråder så vi kunne konsentrere oss om musikken og det estetiske uttrykket. Konseptet innebar konsert i krypten under Nykirken, eit krevande og kaldt, men spanande lokale. Vi hadde med kor på 13 personar, ein skodespelar og SAGN, og det blei servert suppe frå ein kafé i nærområdet. Der var difor ein god del logistikk, som Hjørdis hadde full kontroll på, i nært samarbeid med SAGN. Ho er også god på markedsføring via sosiale medier og billettsalg. Vi satte opp ekstrakonsert, og endte opp med to fulle hus på ein kveld. Hjørdis er blid, humoristisk, hyggelig og veldig omgjengelig og ho har stor gjennomføringsevne. Anbefales på det varmeste!

Jørn Lavoll
Komponist og produsent
Draum Studio

Hjørdis var min kontaktperson da jeg ble leid inn som regissør/koreograf på Fyllingsdalskorets storkonsert Soundtrack of Life. Vi jobbet sammen om den røde tråden i konserten, samt med foto og promoteringsfilmer. Etterpå visste jeg at jeg hadde lyst å samarbeide med henne igjen. Neste mulighet ble Kryptkonsert med min egen duo SAGN; en unik opptreden i et spesielt lokale, der ønsket var å skape en gullstund i vintermørket. Hjørdis bidro til å organisere rammene rundt konserten på en god måte, og resultatet ble både fullt hus og magisk stemning. Har du en ide, hjelper Hjørdis deg å gjøre virkelighet av den. Hun er organisert, effektiv og tydelig. I tillegg er hun også en kreativ og spennende sparringspartner som ofte bidrar til å se ting i et nytt lys. Jeg gleder meg til å jobbe med henne igjen.

Roar Brekke
Stand up komiker

Rune Johnsen og jeg jobbet med Hjørdis da vi satte opp det musikalske humorshowet “Rune og Roar Rasker over Ricksen” julen 2016. Hun var veldig enkel å samarbeide med. Ting som skulle gjøres ble gjort, enkelt og effektivt. Fordi hun hadde peiling på video og bilderedigering fikk vi også produsert videoklipp til sosiale medier av henne. Også det lettvint og proft utført. Vi kan absolutt anbefale henne til lignende produsentoppgaver.